Hevoset

Joka ei koskaan putoa raiteilta ja mene rikki jatkaa aina samaa rataa ja on turvassa suurelta murheelta ja suurelta onnelta.” – Tommy Tabermann

(ei liity putoaminen hevosiin..)

DALLAS BWT Dallas ruuna synt:5/2015 rotu:lämminverinen

Huumorintajuinen, velmu, kössi, nuorukainen, nassikka, kainaloinen, vempula, poitsu, kakara, Dalla-boy… Rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Dallas aloitti lupaavan ravihevosen uran jo nuorena, mutta loukkasi jalan, joten huippu-urheilijan ura päättyi.

Dallas on kuntoutunut erittäin hyvin ja pikkuhiljaa ollaan aloitettu opettelemaan ratsun elämää. Dallas on erittäin kiinnostunut ja innostunut oppimaan uutta ja oppii nopeasti.

Mitä pelolle voi tehdä? Pelon voi ottaa syliin, hyväillä, tuudittaa uneen. Sitä pelko pelkää, syliin ottamista.” – Tommy Tabermann

KUNKKU King Journey ruuna synt:4/2011 rotu:lämminverinen

Tämä hevonen on erittäin rauhallinen ja tyyni kuin mikä.

Vaikka Kunkku on todella korkea, niin se on todella kiltti. Tämä punainen herrasmies on myös erittäin kärsivällinen.

Kunkku on myös raviurheilussa mukana ollut. Sillä on kuitenkin aina ohessa myös ratsastettu, joten siitä sillä on pitkältä ajalta kokemusta.

JOHNNY Johnny Muscles ruuna synt:5/2003 rotu:lämminverinen

Tämä herra on meidän joukon ”papparainen”. Johnny on tehnyt pitkän ravurin uran ja viettelee nyt ansaittuja eläkepäiviä.

Johnny on sympaattinen ja kiltti. Se ”päryttelee” huulia, joten monesti se on helppo löytää äänen perusteella.

Johnny on kiltti ratsun ominaisuudessakin. Vähän jääräpäisyyttä kyllä löytyy. Maastossa vauhtia löytyy, joten ikä todellakin on vain numero.

LUCY tamma synt:1/2009 rotu:Shetlanninponiristeytys

Tämä on maailman monin poni, niin ihana ja kiltti. Lucy on se joka hörisee, kun ihmisiä lähestyy.

Lucyn kanssa voi tehdä melkeinpä mitä vain. Pienimmät voivat ratsastaa, kärryillä voi ajella, Lucy on välillä lenkillä mukana kuten koirat. Onpa Lucyllä vedetty puitakin metsästä pihaan. Todellinen monitoimiponi siis.

Lucy on erittäin erittäin kärsivällinen, rauhallinen ja kiltti. Tämän valloittavampaa ponia saa kyllä tosissaan etsiä. Jos joskus on ponikammon saanut ja tämän neitosen kanssa siitä voi hyvinkin päästä eroon.